top of page
Facial

MEISTÄ

image0_edited.jpg

Taina, Kampaaja/yrittäjä

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1999 ja tehnyt kampaamoalalla töitä monipuolisesti siitä asti. Kouluttautunut kansainvälisesti.

Intohimoni on luovat värjäykset ja uusien tyylien/kokonaisuuksien tekeminen. Teen myös kampauksia sekä teippi- ja sinettipidennyksiä! 

 

Hyvä ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelu on minulle sydämenasia ❤️

IMG_20211215_111336.jpg

Suvi-Tuuli, Kampaaja

Valmistuin kampaajaksi vuonna 2018 ja tehnyt kampaajan hommia siitä asti. Intohimoni on luovat värjäykset, vaalennukset ja kampaukset. Teen myös teippi- ja sinettipidennyksiä!

Kauneussinussa_edited.jpg

Anne, Kosmetologi

Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla yli kymmenen vuoden ajan, osan siitä pääkaupunkiseudulla. 

Kauneus sinussa -nimisen yrityksen perustin noin viisi vuotta sitten. 

Hyvään oloon ja kauneutesi korostamiseen saat meiltä esimerkiksi monipuoliset Yon-Ka -kasvohoidot, pedikyyrit, Shellac -geelilakkaukset, ripsipidennykset sekä lash & browliftit, sokeroinnit ja rentouttavat hieronnat.

voimakammari_edited.jpg

Katja, Hieroja 

Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2012 asti Voimakammari-yrityksessäni. Olen halunnut kouluttautua monipuolisesti erilaisiin hoitotekniikoihin, sillä minulle on tärkeää ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen. Haluan tarjota yksilöllisiä hoitoja jokaisen tarpeisiin. Hoitoalalta peruskoulutukseni on koulutettu hieroja, jonka lisäksi olen kouluttautunut kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi, vyöhyketerapeutiksi ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijaksi, josta minulla on takana kolme vuotinen peruskoulutus. .

bottom of page